Gokartuthyrningen på Linköpings Motorstadion anses idag vara en av dom bästa anläggningarna i landet. Med sina 1010 meter långa och 8 meter breda bana är Sviestadbanan en av de största i Sverige. Varje år arrangeras här ett flertal stora mästerskap där både den svenska och utländska eliten samlas. Här på anläggningen finns det även unika möjligheter till andra kombinations-aktiviteter inom motorsporten.

Så ni kan förstå att det är med stolthet vi arrangerar fartfyllda aktiviteter. Vi skräddarsyr allt precis som du vill ha det. Perfekt för ditt företag, din familj eller ditt kompisgäng. Gokart är en riktigt uppskattad aktivitet av både killar och tjejer, gammal som ung. Vi har flera olika typer av paket och priser, men inriktningen är den samma - att tävla mot varandra.


Upplev känslan på en riktig bana!

Numera finns det även inomhusbanor lite varstans där man kan köra gokart året runt. Men "man spelar ju inte golf inomhus på sommaren”, eller hur? Det som skiljer en inomhusbana från en riktig bana utomhus, är framför allt KÄNSLAN! Känslan att få köra på en bana som är mer än en kilometer lång och mäktiga åtta meter bred i en hastighet upp till 80 km/h - det kan inte jämföras med något annat! Det kan du bara uppleva på en riktig utomhusbana.

Vi kör i alla väder

Skulle det mot förmodan vara dåligt väder så är det du som kund som avgör om du vill genomföra racet eller flytta det till en annan dag. Vi genomför dom flesta bokningar oavsett väder, vid regn har vi annan utrustning att tillgå.

Nu med fler aktiviteter

Nu kan vi presentera flera aktiviteter i samband med gokartracen, läs mer under övriga aktiviteter.

Bästa motorsports hälsningar Andreas Berg

Go-kart uthyrningen drivs idag av Andreas Berg, som har ett förflutet som proffs inom sporten. Han har samlat ihop flera fina meriter från bland annat VM och EM och har tävlat med namn som Montoya och Raikkonen.

Dags aktuellt


 

 

 
onmouseover=