GokartkolloSUCCÈN ÄR TILLBAKA!PRIS 1695:- INKLUSIVE LUNCH & FIKA
MASSOR MED KÖRNING - MEKNING - ROLIGA AKTIVITETER
SUCCÈN ÄR TILLBAKA!PRIS 1695:- INKLUSIVE LUNCH & FIKA
MASSOR MED KÖRNING - MEKNING
- ROLIGA AKTIVITETER

Nu kör vi igen – välkommen på Gokart-kollo!

Vi bjuder in dig som är mellan 9-14 år till en fantastisk 2-dagarskurs i vår Gokart-skola! Under kollot får du självklart möjlighet att köra massor av Gokart, men också lära dig om mekning och hur fordonet fungerar. Dessutom har vi flera roliga aktiviteter förutom körningen så som sumobrottning (i dräkter), gladiatorspel och fyrhjuling. Lunch och fika ingår i priset, så du behöver inte gå hungrig.

Kollot sker under måndag-tisdag eller onsdag-torsdag kl. 9.30-15.00 under veckorna 25 & 26. Pris 1695:-  Du får bland annat lära dig körteknik, teori, taktik och att meka. Dessutom blir det tävlingar, och massor med körning.

Anmälan till kollot sker här via hemsidan. Uppge ditt namn, adress och kontaktuppgifter i formuläret så skickar vi en bekräftelse. OBS Minimilängd ca 135cm Välkommen!

Körning och tävlingar

Ett Gokart-kollo måste självfallet innehålla massor av körning. Vi lär våra kollodeltagare köra säkert, utmana sig själva och lära sig om körteknik, teori, taktik och mekning. Ta första steget mot att bli en racerförare!

Roliga aktiviteter

Att köra är kul, men det finns mycket annat roligt att göra! För maximalt skoj och gemenskap har vi förutom körningen säkra former av sumobrottning i roliga dräkter, gladiatorspel och möjlighet att åka fyrhjuling. Ta med gamla kompisar och träffa nya!

Gokartmeny

Lunch och fika

Att ha roligt och att lära sig kräver mycket energi. I priset för kollot ingår lunch och fika, så att du är mätt och orkar hålla igång båda dagarna. Hör av dig till oss om du har specialbehov eller allergier.

Anmälan till gokartkollo

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.